بیشک گوشت تازهای که خودتان آن را چرخ میکنید، میتواند یکی از مواردی باشد که شما را از رقبایتان جدا میکند. از سوپر گوشتها تا رستورانهای کوچک تقریبا همه میخواهند که چرخ گوشت صنعتی خود را داشته باشند و گوشت چرخکرده را خودشان آماده کنند. حال در این مقاله نکات اولیهای که برای خرید چرخ گوشت صنعتی باید به آنها توجه داشت را بیان میکنیم.
انواع چرخ گوشت صنعتی
اگر مدلهای موجود را به خوبی بشناسید و همچنین نیازها و انتظارات خود را از چرخ گوشت بدانید، خرید چرخ گوشت صنعتی کار دشواری نیست.
درست مانند تمامی تجهیزات آشپزخانههای صنعتی، چرخ گوشت هم در سایزها و انواع مختلفی وجود دارد:
چرخ گوشت صنعتی دستی
این چرخ گوشتها روی میز یا کانتر بسته میشوند اما استفاده از این مدلها امروزه بسیار کم است، چراکه علاوه بر اینکه ظرفیت بالایی ندارند، برای چرخ کردن گوشتها باید دائما دسته آن را چرخاند.
در نظر داشته باشید که برای وصل کردن این چرخگوشت به میز باید از گیره استفاده کنید. بعضی از مدلهای این نوع چرخگوشتها به میزهای زخیم متصل نمیشوند و در حد چرخگوشت صنعتی نیستند.
چرخ گوشت صنعتی برقی
این نوع از چرخگوشتهای صنعتی، در سایزهای بسیار گستردهای وجود دارند و مدلهای بسیار بزرگ آن برای سوپرگوشتها و قصابیها بیشترین استفاده را دارند.
اما نکتهای که باید به آن توجه داشته باشید این است که چرخگوشت صنعتی مورد نظرتان، در هر ساعت چه مقدار گوشت را میتواند چرخ کند؟ سعی کنید مدل مورد نظرتان بیشترین بهروری را برای کار شما داشته باشد. همچنین بهتر است که تیغههای چرخگوشت مورد نظرتان ضد زنگ باشد تا در استفاده زیاد و شستشو دچار مشکل نشود.
خردکنهای همهکاره نیز نوعی از چرخگوشتهای صنعتی هستند که تنها گوشت چرخ نمیکنند، تقریبا هر ماده غذایی را میتوانید با این خردکنها، خرد کنید. همچنین یکی از بهترین تجهیزات برای خردکردن سبزیجات است چراکه به علت افقی بودن تیغه، به مواد غذایی هنگام خرد شدن فشاری وارد نشده و آب درون مواد حفظ میشود.
توجه داشته باشید که آیا مطمئنا این خردکنها مناسب کار شما هستند یا خیر؟ تیغهها در این مدل اهمیتی زیادی دارد. قبل از خرید از کیفیت تیغه و ضد زنگ بودن آن مطمئن شوید. همچنین این مدل از چرخگوشتهای صنعتی جای بیشتری را نسبت به انواع دیگر چرخگوشتها اشغال میکنند.
*نکته های کوچک برای استفاده از چرخگوشتهای صنعتی
• توجه داشته باشید که بیشتر چرخگوشتهای صنعتی برای خرد کردن استخوان طراحی نشدهاند.
• گوشت را تا زمان چرخ کردن از یخچال بیرون نگذارید.
• بعد از هربار استفاده، چرخگوشت را به خوبی تمیز کنید.
• اگر میخواهید گوشت را خیلی ریز چرخ کنید، بهتر است ابتدا از صفحه درشتتر برای چرخ کردن استفاده کنید و بعد از آن، دوباره گوشتها را با صفحه ریزتر چرخ کنید.
• تیغههای تیز همیشه بهترین بازدهی را دارند، اگر فکر میکنید تیغه چرخگوشتتان کند شده است، حتما آن را تعویض کنید.